Anasayfa


     11.312 m2 köyiçi dam imarlı arsa. Köy iç yoluna 62 metre cephesi var, kerpiç ahır ve tarla yazıyor .

   
Ürün Kodu : 11.312 m2 köy içi arsa
Fiyat : 130.000 TL 
Ürün Özellikleri
11.312 m2 köyiçi dam imarlı arsa. Köy iç yoluna 62 metre cephesi var, kerpiç ahır ve tarla yazıyor .Köyün kenarında , köyü kuş bakışı görüyor , güneye
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
11.312 m2 köyiçi dam imarlı arsa. Köy iç yoluna 62 metre cephesi var, kerpiç ahır ve tarla yazıyor .Köyün kenarında , köyü kuş bakışı görüyor , güneye cephe, hafif eğimli , küçük ve sessiz sakin bir köy , köyün kenarında alabalık çiftliği var , köyün tam ortasında nehir gibi bir dere akıyor, kahvesi , camisi, süt toplama merkezi , sabah ve akşam şehire öğrenci servisi var, Manyas a 13 km mesafede , Manyas kaplıcalarına 9 km , Manyas barajına 3 km , Bandırma ya ve Bandırma feribota 47 km , Gönen e 23 km mesafede . Rakım 60

Önemli Kurallarımız

1. Telefon Görüşmeleri Ve Randevü
 Telefon görüşmelerimizi sağlık ve zaman açısından  rica ediyoruz çok kısa tutalım.  Randevü sistemi ile çalışıyoruz. Bir gün önceden tarih ve yaklaşık saat olarak haber verilmesi gerekmektedir. Randevü alındıktan sonra vazgeçme, gecikme durumlarında kesinlikle bildirilmesi, randevünün iptal edilmesi gerekmektedir. Sözünüzde durmanızı önemle rica ediyoruz.

2. Yer Gösterme Formu
    Her müşterimizi  önce mutlaka ofisimizde ağırlıyoruz, form doldurarak kayıt altına alıyoruz.
3.Çalışma Günleri
   Haftanın 7 günü çalışıyoruz ve açığız.Mesai saatleri sabah 08. 30 Akşam 18.30 arasıdır.
  
4. Ciddiyet - Kararlılık -Doğruluk 
 Özellikle ciddi alıcılar ve kesin karar vermiş  müşterilerimiz ile çalışmayı tercih ediyoruz. Kötü amaçlı, yanlış ve kabul edilemeyecek  huyları olan insanlarla hiç karşılaşmak, asla tanışmak  istemiyoruz. Bu hususta çok titiz davranıyoruz.

5. Yol Masrafı
  Müşterilerimize kendi araçları ile arazi göstermesi yapıyoruz.

 Yerleri  gezmek, aracı olmayanlara kilometre başına 1 TL dir.

6.Kapora
    Arazi alımlarında karar verdikten sonra anlaşma ile birlikte alıcıdan en az 1.000 TL ile 3.000 TL arazı kapora alınır ve en fazla 10 gün süre verilir. Bu süre içinde arazi alınmadığında  ya da alımdan hangi sebeple olursa olsun vazgeçilip - cayıldığında kapora otomatikman yanar. Arazi satışında başka bir sorun çıktığında kapora iade edilir.
7.İletişim
     Telefon ile arazi sorarken metrekare miktarını, fiyatını veya  ilan numarasını belirtiniz.
8.Alım Satım Ödemesi
    Alım - satım para ödemelerinde, parayı müşteriden biz teslim alıyoruz ve arazi sahiplerine biz ödüyoruz.  Ödemeleri; güvenli ve garantili ödeme şeklinde, tutanakla, banka yolu ile ve şahitler huzurunda imzadan ve satıştan önce yapıyoruz.
9.Öngörülemeyen Olumsuzluklar
    Dışarıdan Gönen'e arazi görmek için gelmeden önce bizi  bilgilendiriniz, teyit alınız. Son anda bizimle hiç bir ilgisi alakası olmayan, arazi sahibi veya sahipleri tarafından kaynaklanan vazgeçme, fiyat değişikliği veya ortaya çıkan, beklenmeyen, sürprizlerden ve  olumsuzluklardan elemanlarımız ve işletmemiz kesinlikle sorumlu tutulamaz. 
    Kimsenin görmeye veya almaya  geldiği araziyi % 100 alma gibi bir garantisi yoktur, biz garanti veremiyoruz ve sorumluluk ta kabul etmiyoruz. Bu işler tamamen nasip, kader, kısmet meselesidir. Tapu işleri bazen  tapu dairesindeki yoğunluktan dolayı aynı gün içinde yetişemeyebilir. Saat 12.00 a kadar müracatların yapılması, mümkünse çok erken sıra alınması gerekiyor.
Lütfen randevularınıza riayet ediniz. 
10. Herkesle Çalışmıyoruz. 
     Kesinlikle sözünde ve özünde doğru, tutarlı, dürüst ve düzgün insanlarla çalışmak istiyoruz. .
  Prensip olarak; aracı veya  emlakçılarla çalışmıyoruz, paslaşma yapmıyoruz, doğrudan arazi sahipleri ve doğrudan alıcılarla, müşterilerle muhatap oluyoruz.
   Lütfen kimse kendi kuralını bize dayatmaya çalışmamalı.   
      İşletmemiz profesyonel çalışan ve kesin  kuralları ve başarıları olan bir kurumdur. 
    Önceliğimiz kendi koyduğumuz kurallarımızı tavizsiz ve istisnasız uygulamaktır. 
     Kimseye kurallarımızı zorla kabul ettirmiyoruz, zorlama yok. Kabul edenlerle çalışıyoruz.

11. Sorumluluk
   Tapunuzu aldıktan sonra hiç bir sorumluluk kabul etmiyoruz.
  Bize getirilen arazilere bizim kadastro götürmek veya mal sahibini zorlamak gibi bir yetkimiz yoktur. Tapu üzerinde belirtilen bilgilere ve arazi sahibinin beyanına göre size arazi hakkında bilgi sunabiliyoruz. Tapunuzu aldıktan sonra çıkabilecek her türlü olumlu veya olumsuzluklarla ilgili lütfen bizi sorumlu tutmayınız ve sorumluluk kabul etmiyoruz. 
  Siz de araştırın, soruşturun, şüpheniz varsa kadastro götürün, ölçtürün ondan  sonra tapunuzu alın.
                       
12. İlanlarımızdaki Fotograf ve 

Arazi Bilgileri İzinsiz Kullanılamaz
 Gerek emlakçılar ve gerekse arazi sahibi veya müşteriler  bizim bilgimiz ve iznimiz dışında  hiç bir şekilde sitelerimizden yazı veya fotograf alamazlar, kullanamazlar, yayınlayamazlar. Bu şekildeki bir davranış ahlaksızlık, sahtekarlık ve hırsızlıktır. Telif hakları ihlali suçu işlenmiş sayılır ve yasal takip başlatılır. 
Müşterilerimize ve dostlarımıza önemle ricamız, bizim fotograf ve bilgilerimizi kendilerine gönderen, yayınlayan, paylaşan kişileri gördüklerinde, rastladıklarında bize bildirmeleri, ihbar etmeleridir.

13. Alıcı ve Satıcılara Kesinlikle 

       Kayıtlı Esnaflarla Çalışmalarını Öneriyoruz. 
Telefon ile pazarlık yapılmaması, arazinin görüldükten sonra fiyat teklifinde bulunulmasını öneriyoruz.  Ciddi ve güvenilir görülen müşterilerimizi mal sahipleri ile buluşturuyoruz. 
Arazi ve gayrimenkul alırken ve satarken kesinlikle aracılarla, vergiye tabi olmayan, iş yeri bulunmayan, emlakçı olmayan ayakçılarla çalışmayın. Yaptıkları iş, hiç çalışmadan sizden çok daha fazla para almaktır. Bu konuda bir çok müşterimizin mağduriyetleri ve  şikayetleri olmuştur. Yüksek kapora almışlar ve vazgeçildiğinde kaporalarını alamamışlardır, dolandırılmışlardır, çok ücret ödemişlerdir. 
Pişman olmamak için bilinen, tanınan, referansları olan, mümkünse yerli ve o bölgenin insanı olan emlakçılarla çalışınız.
Kayıtdışı çalışmak demek devletten çalmak, hırsızlık yapmak demektir. Siz de eğer iyi bir insansanız, hırsızlara destek olmayın, onları şikayet edin.

14. Ada Parsel Bilgilerini 
Yayınlamıyoruz Vermiyoruz
    Malesef kendi arazimiz dahi olsa ada parsel bilgilerini yayınlamıyoruz. Çünkü bazı uyanık müşterilerimiz ofisimize uğramayıp, doğrudan arazinin olduğu köye gidip, araziyi, sahibini araştırıyorlar, adeta köyü ayağa kaldırıyorlar, köylüyü bıktırıyorlar. Bu konuda çok şikayetler aldık. Arazi bilgilerini ofisimize teşrif edenlere veriyoruz, gösteriyoruz, gezdiriyoruz.

        Keşif Arazi      
 Ajansını Tanıyalım                      

    Keşif Arazi  Emlak  Ajansı; deneyimli arazi kadrosuyla, Güney Marmarada,  Gönen  ve Manyas Başta olmak üzere; Bandırma, Biga, Yenice, Balya, bölgesinde faaliyette bulunmaktadır.
   Ajansımızın  11 ayrı internet ve ilan sitelerinde yayınlanan ve kapalı devre pazarlaması yapılan  toplam 2.000 in üzerinde,   satılık ve kiralık arazisi bulunmaktadır.


    Arazi  fotografları ve  teknik bilgileri doğrudur.
   Ajans işletmemiz; 7 ayrı ofisiyle, arazi alanında; sadece arazi üzerine, tarla, köy evi, arsa, bağ, bahçe, çiftlik, yazlık, satılık ve kiralıklar üzerine çalışmaktadır.

  
   Ajansımız;  arazilerin fotograf ve videolarını çekerek, özel tanıtımla 11  ayrı ilan sitemizde, çeşitli internet sayfaları ve sosyal medya üzerinde, dergi, gazete, televizyon ve radyo reklamları ve programlarımızda arazilerimizi tanıtıyoruz, yayınlıyoruz, reklam yapıyoruz ve satıyoruz. 
   
    Düsturumuz şudur ki; Biz de, söz namustur, sözünden  dönen namussuzdur. Yalan söylemek; günahtır, haramdır, alçaklıktır, insanlık suçudur. Yalan söyleyen, bizi devre dışı bırakan, hak yiyen, emeğe saygı duymayan, kişileri insan olarak tanımlamıyoruz hatta hayvan olarak bile görmüyoruz.

   Söz verip sözünüzde durmuyorsanız, söylediğiniz zaman yalan sözlüyorsanız ne olur sizinle hiç tanışmamış, karşılaşmamış olalım,  alış verişe girmeyelim.

   Aşırı kar'a karşıyız, arazileri satılsın diye çok hesaplı hale getiriyoruz. 

  Tok satıcıların arazilerine önem vermiyor sadece arşivimizde bulunduruyoruz.
   Fiyatlara arazi için yaptığımız mecburi reklam tanıtım ulaşım masrafı ile makul bir miktarda kar payı ekliyoruz. Pazarlık payı için fazla ısrarcı olmayınız.


Yaptığımız İş ve Hizmetler.

1.Arazi Pazarlama:
Arazi Reklamı, Proje Danışmanlığı, Tanıtımı, Pazarlama ve Satışı

2.TV Programı: 
    Çiftçi TV de Çobanla Başbaşa programı yapımı ve yayını.
Pazar 15.00 Salı:08.00 Perşembe:03.00 Cuma 17.00  da yayınlanmaktadır.
    www.kesiftv.net de 30 ayrı bölüm halinde tv program dosyaları yayını.

3.Keşif Dergisi Yayını. 
Ulusal; bilim, araştırma, haber dergisi. Tüm türkiye genelinde yayınlıyoruz. Özellikle müşterilerimizin adreslerine ücretsiz gönderiyoruz. Dergide arazilerimizin de reklamını yapıyoruz.
4. İş Rehberlik Sitesi.
Türkiye İş Kulübü site yayını ile ülke ve dünya genelinde iş, işletme ve kişilerin iletişim tanıtım bilgilerine yer veriyoruz.
5.Yayıncılık. 
if Ajans Yayın Evi A.Kadir Demircana ait 29 telif eser kitap yayıncılığı ve ücretsiz dağıtım- kitap hediye hizmeti.














     Keşif Arazi Ajansı 
 
Kadir Demircan
Cep Tlf: 0536 606 2730
              0533 606 2730
              0266.762 6793

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
AraziTV
Örnek Prefabrik Evler
Çobanla Başbaşa
Örnek Prefabrik Evler
Gönen Köyleri
Önemli Linkler
Manyasın Köyleri
Önemli Linkler
Keşif Dergisi
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam80
Toplam Ziyaret542158
Hava Durumu
Saat
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704